SKILT FOR EN GOD PROFILERING

Skilt for en god profilering

Vi har lang erfaring med produksjon av skilt for en god profilering. Vi guider deg gjennom mulighetene og valgene du har når du skal produsere skilt, i forhold til materialvalg ved innvendig og utvendig bruk.

Skreddersydde skilt

Vi finner løsninger og skreddersyr skiltene etter dine behov, med eller uten belysning. 

Fasadeskilt

Fasadeskilt hjelper din bedrift eller organisasjon å bli mer synlig for interessenter og kunder, på en kostnadseffektiv måte. Vi leverer fasadeskilt av høy kvalitet og som holder i flere år uten behov for vedlikehold.

Lys i skiltene består av strøm- og kostnadsbesparende LED-pærer. Vi tilpasser størrelse og materiale etter ditt behov.

Fasadebokstaver

Vi produserer og leverer fasadebokstaver til ditt behov og formål, og som er godt egnet til utvendig bruk og norske værforhold. Hos oss kan du få spesialdesignede fasadebokstaver i ulike materialer, farger og tykkelser, både med og uten belysning.

Pilon skilt

Schjoll Reklame AS leverer Pilon-skilt til din organisasjon eller virksomhet. Pilon-skilt er en effektiv skiltløsning som gir et godt førsteinntrykk, og kan for eksempel plasseres ved inngangsparti, oppkjørsel, parkering eller ved veien.

Vi leverer pilon-skilt i ulike størrelser og farger, med eller uten belysning, flat eller buet. Kontakt oss for spørsmål vedrørende Pilon-skilt.

Områdeskilt

Områdeskilt bidrar til å gi dine gjester og kunder et bedre førsteinntrykk i møte med din organisasjon eller virksomhet, dette gjennom å tilby en oversikt over området eller vise vei inn til et næringsbygg.

Vi produserer og leverer områdeskilt tilpasset dine behov, og hjelper deg gjerne utarbeide gode skiltløsninger.

Sargbokstaver

Sargbokstaver er en populær løsning for skilting av bygårder og næringsbygg. Vi leverer sargbokstaver spesialtilpasset til ditt firma og budskap, med eller uten belysning.

Sargbokstavene kan leveres med festekonstruksjoner for tak og vegg, for både inne- og utebruk.

Dørskilt

Hos Schjoll Reklame AS får du spesialtilpasset moderne og elegante dørskilt i ulik farge, layout, design og størrelse etter dine preferanser. Vi leverer dørskilt til blant annet private hjem, butikker eller næringsbygg.

Informasjonsskilt

Informasjonsskilt gjør det enkelt å formidle viktig informasjon til besøkende, interessenter og kunder. Vanlig bruk av informasjonsskilt er for eksempel markering av åpningstider, trafikkskilt, informasjon om møter og arrangementer.

Uansett hvilke type informasjon du ønsker å formidle, kan vi bistå i produksjon av et informasjonsskilt som oppfyller dine krav.

Navneskilt

Vi leverer navneskilt til ansatte og medarbeidere på arbeidsplassen, uansett om det er til bruk i butikker, sykehus, resepsjoner, events, messer eller andre formål. Hos oss kan du få skreddersydd navneskilt av høy kvalitet tilpasset dine ønsker.

Vi kan blant annet tilby navneskilt med navn, logo, firmanavn, stillingstittel og lignende.

Butikkskilt

Butikkskilt er for mange en absolutt nødvendighet, og bidrar til å fremheve og gjenspeile din bedrift eller virksomhet på en profesjonell måte. Vi tilbyr spesialtilpassede butikkskilt med ulike form, farge, materialer, størrelse og monteringsmuligheter til dine behov.

Vi besvarer eventuelle spørsmål du måtte ha. Ta kontakt med oss for spørsmål.

Kontakt oss