UTFRESING AV DESIGN ELEMENTER PÅ CNC-FRESEMASKIN

CNC-fresemaskin

Schjoll Reklame AS innehar CNC fresemaskin til bruk for nøyaktig fresing, merking og gravering av materialer som blant annet PVC, akryl, aluminium, MDF, DI-bond og treverk. Vår CNC-fres utfører oppdraget raskt og med stor presisjon, og sikrer et godt resultat av høy kvalitet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger til alle med behov for fresing, merking og gravering.

Gravering og fresing

CNC-fres blir brukt i produksjon av fasadebokstaver, lyskasser, utstillingsmontre, figurskjæring, messestands, utstillinger og andre spesialprodukter du måtte etterspørre. Fresemaskinen er godt egnet til produksjon av reklamemateriell, trearbeider, logoer og ulike typer skilt. Mulighetene er mange, og bare fantasien setter en stopper!

Service og kvalitet

Schjoll Reklame AS tilbyr skreddersydde løsninger innen skilt og profilering av høy kvalitet og med rask levering. Vi hjelper våre kunder utarbeide gode løsninger som oppfyller krav og innfrir forventningene som stilles. Vi har en egen CNS-fres, laser- og graveringsmaskin, storformat printer og folieskjærer på huset. Kontakt oss for mer informasjon om vår fresemaskin og tjenestene vi leverer.

LINK TIL MER BILDER

Kontakt oss