PROFILERING AV BIL I ALLE BANSJER & STØRRELSER

Bildekor

Firmabilen er for mange virksomheter en viktig del av synligheten utad, og byr på gode muligheter for kostnadseffektiv markedsføring mot potensielle kunder i nærmiljøet. God profilering skaper bevissthet rundt deres merkevare for eksisterende og potensielle kunder, og bidrar til et profesjonelt og helhetlig inntrykk for din bedrift.

Tjenester innen bildekor

Våre medarbeidere har lang erfaring i å utforme og montere dekor på bil. Vi kan hjelpe deg med både utforming, produksjon og montering av både enkel bildekor, vindusdekor og helfoliering av bil. I samarbeid med oss vil vi komme frem til en løsning som er tilpasset deg og din bedrift.

Profilering av bil i alle bransjer og størrelse

Uansett hvor liten eller stor din bedrift er, er bildekor det reklamemedium som har potensialet for å gi deg mest eksponering for pengene. Bildekor passer enten du er nyetablert og ønsker mest mulig synlighet til lavest mulig pris, eller om du er en godt etablert virksomhet med stor bilpark.

Synlighet

Bli synlig og vekk oppmerksomhet med en god profilering hver gang du eller dine medarbeidere bruker bilen. Vi tilbyr dekor på de aller fleste biltyper, og bistår i utarbeidelse av skisser som viser hvordan bilprofileringen vil kunne se ut.

Om det skulle være behov for wrapping eller påmontert logo og tekst, vil våre erfarne medarbeidere hjelper deg med idé, design og montering. Har du spørsmål om dekor og foliering av bil? Ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss