MARKEDSMATERIELL FOR EN GOD PROFILERING

Folie og print

Folie og print har forutsetningene som skal til for å kunne produsere ditt ønskede motiv eller dekor. Vår folieskjærer kan produsere dekor til en rekke gjenstander som bil, vindu, skilter, båter, kontorer, containere og mye mer.

Ved valg av print får du et svært nøyaktig trykk av ønsket bilde eller banner, i ønsket farge, og dette gjøres ved bruk av vår storformat printer.

Folie og printmateriale

Noen eksempler på folie og printmateriale vi kan levere:

Roll-up

Roll-up er en effektiv og rimelig måte for å fremheve et budskap, enten det er til bruk på messer, butikker, events, resepsjoner eller lignende. En roll-up er enkel å transportere og montere, og kan utformes i ulike lengder og bredder.

Beach flagg

Beach flagg kommer i ulike formater, størrelser og flere typer føtter avhengig av bruksområdet og underlaget. Beach flagg er ofte brukt i forbindelse med messer, events og i nærheten av butikker. Beach flagg er værbestandig, enkelt å transportere, og krever svært lite vedlikehold.

Foliering av bil

Foliering av bil markedsfører din bedrift for potensielle kunder på en kostnadseffektiv måte. Profilering av bil bidrar til å skape oppmerksomhet rundt en bedrifts merkevare, og gir et profesjonelt og helhetlig inntrykk. Les mer om bildekor her.

Kontorlandskap

Vi tilbyr foliering og frosting av vindu, innvendige glassvegger, dører og andre flater i kontorlandskapet. Med Schjoll Reklame AS får du hjelp til å gi kontorlandskapet et helhetlig og profesjonelt uttrykk. Vi kan også bistå med design og utforming av motiv.

Fasade- og vindusdekor

Fasade- og vindusdekor kan utføres på mange forskjellige måter, fra fasadeskilt og bokstaver til dekor av vinduer. Vi bistår deg i hele prosessen, fra utforming av íde til montering. Sammen sørger vi for en god profilering av din bedrift og merkevare.

Mange muligheter for god profilering

Vi har lang erfaring med produksjon av de fleste typer dekor for en god profilering. Vi tilbyr også bilde på lerret, print på plater og folie-tekst. Mulighetene her er mange!

Kontakt oss