Image
Lasergravering fra Schjoll Reklame AS
Text


CNC-fresemaskin


Schjoll Reklame AS innehar CNC fresemaskin til bruk for nøyaktig fresing, merking og gravering av materialer som blant annet PVC, akryl, aluminium, MDF, DI-bond og treverk. Vår CNC-fres utfører oppdraget raskt og med stor presisjon, og sikrer et godt resultat av høy kvalitet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger til alle med behov for fresing, merking og gravering.


Gravering og fresing


CNC-fres blir brukt i produksjon av fasadebokstaver, lyskasser, utstillingsmontre, figurskjæring, messestands, utstillinger og andre spesialprodukter du måtte etterspørre. Fresemaskinen er godt egnet til produksjon av reklamemateriell, trearbeider, logoer og ulike typer skilt. Mulighetene er mange, og bare fantasien setter en stopper!


Service og kvalitet


Schjoll Reklame AS tilbyr skreddersydde løsninger innen skilt og profilering av høy kvalitet og med rask levering. Vi hjelper våre kunder utarbeide gode løsninger som oppfyller krav og innfrir forventningene som stilles. Vi har en egen CNS-fres, laser- og graveringsmaskin, storformat printer og folieskjærer på huset. Kontakt oss for mer informasjon om vår fresemaskin og tjenestene vi leverer.


Button
Googlemap
Text

Schjoll Reklame AS


Østre Aker vei 60, 0581 Oslo 
Telefon: 22 64 45 07
Telefax: 22 64 95 25
Mobil: 951 434 28
E-post: post@schjoll.net
Org nr: 984 764 030

Rawhtml
Form
Fullt navn
Epost
Melding
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon